Συναισθηματική Ρεφλεξολογία

Η Expansion Reflexology Method (ERM) είναι μια νέα ολιστική θεραπευτική μέθοδος που καταφέρνει την ταυτόχρονη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής υγείας μέσα σε μια συνεδρία. Το καταφέρνει με την επιτυχημένη σύνθεση της Ρεφλεξολογίας με την καινοτομική μεθοδολογία της Άμεσης Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης – Expansion Method.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Ρεφλεξολόγους διετούς εκπαίδευσης και αποσκοπεί στο να τους παράσχει επιστημονικά εργαλεία βελτίωσης των αποτελεσμάτων που παρέχουν στους πελάτες τους. Η συμμετοχή προϋποθέτει την προηγούμενη αξιολόγηση της γνωστικής επάρκειας σε συναφή αντικείμενα και οδηγεί μετά από εξετάσεις σε επαγγελματική πιστοποίηση ERM από ICEM και το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Προαπαιτούμενα Συμμετοχής

Να έχετε συμπληρώσει την Δήλωση Ενδιαφέροντος.

Να έχετε στην κατοχή σας το βιβλίο: Συμβουλευτική Ψυχολογία, της Μαλικιώση – Λοίζου Μαρία. Εκδόσεις Πεδίο, 2011, 2013 (επανέκδοση), Ελληνικά Γράμματα (1998) (αγοράστε το εδώ) και να έχετε διαβάσετε και την Πτυχιακή.

Να είσαστε κάτοχος Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ή Laptop ή Tablet ή smartphone.

Έναρξη Eπαγγελματικού Tμήματος

Έναρξη

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ώρα: 10:00

Που

Αμφιτρίτης 28, Παλαιό Φάληρο, 1ος Όροφος

Διάρκεια

3 μήνες: 17 Μαρτίου 2018 έως 20 Μαΐου 2018

Εισηγητές

Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης

Δημιουργός Expansion Method και Δονητικής Διεύρυνσης

Γεωργία Χατζηνικολάου

Ψυχολογία

Ευφροσύνη Μάρδα

Ρεφλεξολογία

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Η Εκπαίδευση ξεκινάει με τις βασικές αρχές της Συμβουλευτικής και ακολουθεί η εκμάθηση της Προσωπικής Χρήσης της μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης. Όλη η εκπαίδευση παρουσιάζεται σε Σαββατοκύριακα υποστηριζόμενη από online υλικό. Δες το online πρόγραμμα στο Udemy.

Πρόγραμμα

Τρία Σαββατοκύριακα, Ένα κάθε μήνα, με θεωρία, Workshops και Q&As (ερωταπαντήσεις).

Ημερομηνίες (Σαββατοκύριακα)

17 Μαρτίου • 10:00-18:00 • Ύλη: Εισαγωγή στην Συμβουλευτική – ERM Σχέση. Συναισθηματική Αποκωδικοποίηση του Ανθρώπινου Σώματος. 

18 Μαρτίου • 10:00-18:00 • Ύλη: Θεωρία: Η Expansion Method στην Ρεφλεξολογία. Προσωπική εφαρμογή ERM. Πρακτική.

31 Μαρτίου • 10:00-18:00 • Ύλη: Επαγγελματική Εφαρμογή της ERM: Αναγνώριση, Κατανόηση, Αποφόρτιση, Ενδυνάμωση. Πρακτική. 

01 Απριλίου • 10:00-18:00 • Ύλη: Επαγγελματική Εφαρμογή της ERM. Ολοκληρωμένες θεραπευτικές εφαρμογές. Πρακτική. Έναρξη εποπτευόμενης Πρακτικής. Επιλογή Πτυχιακής Εργασίας. 

19 Μαΐου • 10:00-18:00 •  Ύλη: Ψυχολογικές Προσεγγίσεις, Ανάλυση ευρημάτων πρακτικής. Πρακτική και Q&As

20 Μαΐου • 10:00-16:00 •  Ύλη: Wrap up workshop. Ολοκληρωμένες εποπτευόμενες εφαρμογές της ERM. 

Τελευταία μέρα: Κυριακή 20 Μαΐου • 16:00- 18:00 • Τέστ Πιστοποίησης ICEM • Παράδοση Πρακτικής • Παράδοση Πτυχιακής. 

Απουσίες

Η δομή, το περιεχόμενο και η φιλοσοφία του προγράμματος δεν παρέχει τη δυνατότητα για απουσίες. Οι σπουδαστές που θα απουσιάσουν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να επαναλάβουν το πρόγραμμα από την αρχή.

Απαιτήσεις Πιστοποίησης

Πρακτική: Ολοκλήρωση τουλάχιστον 20 εφαρμογών Expansion Method και παράδοση ειδικού online εντύπου θεραπειών.

Πτυχιακή: Ολοκλήρωση Πτυχιακής Εργασίας 2000 λέξεων. Η υλοποίηση υποστηρίζεται από την επιστημονική ομάδα του κέντρου.

Επιτυχία στο Τεστ Πιστοποίησης του ICEM. Η Πιστοποίηση δίνεται συνήθως μέσα σε δύο μήνες μετά την παράδοση των προβλεπόμενων.

Επόπτες

Κάθε σπουδαστής Expansion απολαμβάνει εκπαιδευτική υποστήριξη από δικό του προσωπικό Επόπτη. Οι Επόπτες είναι υπεύθυνοι για την επίλυση των αποριών και την άμεση επικοινωνία για όλα τα ζητήματα- προβλήματα του πάνω στη θεραπεία της Συναισθηματικής Ρεφλεξολογίας.

Υποστήριξη Πιστοποιημένων Συμβούλων

Ως πιστοποιημένος Σύμβουλος της Expansion Method θα λαμβάνετε ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης με ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια, εύρεση πελατών και ομαδικών προωθητικών δράσεων. Ζητήστε να σας ενημερώσουμε.

Συναντήσεις Εποπτείας: Προγραμματίζονται συναντήσεις εποπτείας για υποστήριξη από τους επόπτες προγράμματος (ρεφλεξολόγου και ψυχολόγου). Για άτομα εκτός Αττικής, οι Εποπτείες μπορούν να γίνουν μέσω Skype σε προγραμματισμένο ραντεβού. Υπάρχει η πρόβλεψη για τηλεφωνική εποπτεία όποτε χρειαστεί.

Δεν συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα.

Συνδρομή Εκπαίδευσης και Εκπτώσεις

Η Συνολική συνδρομή στο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Προσωπική Εφαρμογή, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Πιστοποίηση.

Aνέρχεται στα 499€.

Έκπτωτική Συνδρομή για τους απόφοιτους του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας: 300€

Early bird: Πληρωμή του ποσού μέχρι τις 4 Μαρτίου με έκπτωση 10%: 449€

Ζητήστε να σας ενημερώσουμε στο 2109841088.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας αφήνοντας τα στοιχεία σας και ένας ειδικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας λύσει όποια απορία.