Expansion Workshops | Βιωματικό Εργαστήριο Ψυχολογικής Απελευθέρωσης

Μια σειρά από ολοκληρωμένα αυτόνομα βιωματικά εργαστήρια ψυχολογικής απελευθέρωσης, ταχύρρυθμης διάρκειας , που συνδυάζουν την καινοτόμα ψυχολογική μέθοδο Expansion, με αναβαθμισμένα εργαλεία Life Coaching. Παρουσιάζονται συνήθως το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα.

Είδη Expansion Workshops

01.

Βελτίωση Διαπροσωπικών Σχέσεων

Κλείσε τώρα την θέση σου:

02.

Βελτίωση Καριέρας - Οικονομικών Στόχων

Κλείσε τώρα την θέση σου:

03.

Βελτίωση Ψυχικής Υγείας

Κλείσε τώρα την θέση σου:

Περιγραφή

Οι γρήγοροι ρυθμοί της προσωπικής και της επαγγελματικής καθημερινότητας, απαιτούν αντίστοιχα και άμεσες διαδικασίες ψυχολογικής στήριξης και ενδυνάμωσης. Παρόλα αυτά, η επιστήμη της ψυχοθεραπείας είναι συχνά απελπιστικά αργή στις μεθόδους και τις δράσεις της, με αποτέλεσμα να αφήνει τους ανθρώπους ανυπεράσπιστους απέναντι στα αρνητικά τους συναισθήματα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Expansion Workshop έρχεται για να καλύψει ακριβώς αυτό το κενό. Βασισμένο στην καινοτομική ψυχολογική μέθοδο Εxpansion Method και προηγμένα εργαλεία Life Coaching, επιταχύνει τη διαδικασία ψυχολογικής απελευθέρωσης και την καθιστά δυνατή μέσα σε ένα σύντομο διάστημα!

Κατά τη διάρκεια του Workshop οι συμμετέχοντες βιώνουν μία δομημένη ψυχαναλυτική εμπειρία ανάδειξης των πυρηνικών περιοριστικών συναισθημάτων και πεποιθήσεων. Στη συνέχεια, καθοδηγούνται προς την αποσύνδεσή τους από τις ρουτίνες των καθημερινών συμπεριφορών που αυτές τροφοδοτούν, με αποτέλεσμα τη ψυχολογική απελευθέρωση και την αποκατάσταση της αισιοδοξίας και της διάθεσης για ζωή. Στο τελικό στάδιο, με τη χρήση αναβαθμισμένων εργαλείων Life Coaching, οι συμμετέχοντες επανατοποθετούν τους στόχους και προδιαγράφουν ένα πλάνο 21 ημερών για το ριζικό επαναπρογραμματισμό των πεποιθήσεών τους.

Κύρια Οφέλη Για Τους Συμμετέχοντες

Απελευθέρωση του πυρήνα του θυμού και του φόβου της επιλεγμένης τοξικής εμπειρίας.

Πρωτόγνωρη αίσθηση άμεσης συναισθηματικής ενδυνάμωσης ολόκληρης της προσωπικότητας.

Αποκατάσταση αισιοδοξίας και διάθεσης για ζωή.

Βελτίωση της ζωής σε όλους τους κύριους τομείς της: Καριέρα, Σχέσεις, Οικονομικά.

Θέσπιση ρεαλιστικών στόχων και ανάληψη δράσεων προς την επίτευξή τους.

Εμπλουτισμός γνώσεων πάνω στην Απελευθερωτική Ελληνική Φιλοσοφία: Σοφία και Αρετές.

Θεματολογία

Θεωρία Expansion Method

Η Κβαντική Μηχανική και η εφαρμογή της στην ψυχολογία.

Ελληνική Φιλοσοφία, Αρχαία και Σύγχρονη και το Φιλότιμο.

Πυρηνικά συναισθήματα.

Μοτίβα συμπεριφορών.

Περιοριστικές πεποιθήσεις.

Πώς δημιουργούνται όλα τα παραπάνω και πώς απελευθερώνονται;

Upgraded Life Coaching tools

GROW

3G

Σε Ποιούς Απευθύνεται

Σε ιδιώτες, επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να επιτύχουν τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς στόχους τους.

Σκοπός Workshop

Σκοπός του προγράμματος είναι η βαθιά και ριζική απελευθέρωση των τοξικών και περιοριστικών πυρηνικών συναισθημάτων και η άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων μέσω της επίτευξης των προσωπικών τους στόχων.

Προυποθέσεις Συμμετοχής

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι να μην λαμβάνει ο συμμετέχοντας Ηρεμιστικά ή Αγχολυτικά φάρμακα όπως και ναρκωτικές ουσίες οποιασδήποτε μορφής. Επίσης δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση του workshop από άτομα που έχουν διαγνωσθεί από κάποια ψυχολογική πάθηση. Αν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις εναλλακτικές σας.

Μεθοδολογία Διδασκαλίας

Θεωρητική ανάλυση.

Διαδραστική κινηματογραφική παρουσίαση με πολυμέσα.

Βιωματική εφαρμογή της Expansion Method.

Παρουσίαση ερευνών & πειραμάτων.

Προβολή βίντεο.

Παραδείγματα πρακτικής εφαρμογής.

Ομαδικές ασκήσεις Life Coaching.

Προσωπικός προγραμματισμός δράσεων.

Αξιολόγηση Προγράμματος

Πριν την υλοποίηση με γραπτή έρευνα των σχετικών γνώσεων των συμμετεχόντων.

Αμέσως μετά την υλοποίηση, με αντίστοιχη συγκριτική έρευνα εμπλουτισμού των σχετικών γνώσεων των συμμετεχόντων.

Τρεις μήνες μετά την υλοποίηση, με αντίστοιχη έρευνα διατήρησης και πρακτικής εφαρμογής των γνώσεων.

Δομή & Διάρκεια

Σε Αίθουσα

Αριθμός συμμετεχόντων: 10 έως 50.

Διάρκεια: 8 εκπαιδευτικές ώρες.

Προτεινόμενη διεξαγωγή σε μία (1) ημέρα (8 ώρες με διάλειμμα 45 λεπτών), είτε σε δύο (2) συνεχόμενες ημέρες από 4 ώρες.

Μέσω Διαδικτύου

Σε τρία (3) στάδια, σε συνδυαστική μορφή virtual interaction courses με personal coaching.

Τεχνικές Απαιτήσεις

Διαθέσιμη αίθουσα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Διαθέσιμος τεχνικός εξοπλισμός: video projector, πρόσβαση στο internet WiFi, ηχητική εγκατάσταση για την προβολή video. Δυνατότητα για Keynote Live Presentation σε Apple Συσκευές.

Προφίλ Εισηγητή

argyris

Ο Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης είναι ο εμπνευστής της μεθόδου Expansion, συγγραφέας, σκηνοθέτης, παρουσιαστής. Είναι Πρόεδρος του International Council of Expansion Method και Δ/ντής του Human Evolution Center.

Οι βαθύτατες γνώσεις του πάνω στη μέθοδο και τη βελτίωση της ψυχολογίας, αλλά και η μεγάλη εμπειρία του στην παρουσίαση εκδηλώσεων και διαδραστικών events, κάνουν την παρακολούθηση του Expansion Workshop μια μοναδική εμπειρία!

*Σχετικά με την Expansion Method

H καινοτομία της Expansion Method έγκειται στην απλοποιημένη εισαγωγή στη ψυχολογική θεραπεία των εννοιών: Quantum Synthesis reality, Emotional Creation, Core Emotional Connection, Creative Freedom Visualisation Technology, Core Believes Tranformation. Μέσα από το συνδυασμό και τη σύμπραξη όλων των σύγχρονων επιστημών, καθώς και τη χρήση πρωτοπόρων τεχνολογιών στην εφαρμογή της μεθόδου, η Expansion, αποκάλυψε στο ευρύ κοινό τον πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο απελευθέρωσης από συναισθηματικά τραύματα και πεποιθησιακούς περιορισμούς. Περισσότερα : www.expansionmethod.com

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας αφήνοντας τα στοιχεία σας και ένας ειδικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας λύσει όποια απορία.