Προσωπικές Θεραπείες

Τι είναι ο Θεραπευτής - Σύμβουλος Expansion;

Είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να απελευθερώνεις τα τοξικά σου συναισθήματα χρησιμοποιώντας τα επαναστατικά εργαλεία της Expansion Method. Ο σκοπός του είναι να επαναφέρει τη δύναμη στα χέρια σου, να μάθεις να απελευθερώνεις όλους τους περιορισμούς σου και να αρχίσεις να ζεις μια όμορφη ζωή.

Πραγματικές Λύσεις – Πραγματικά Επιτεύγματα

Σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ό,τι επιθυμείς, απελευθερώνοντας ολα αυτά που σε περιορίζουν ώστε να το καταφέρεις.

Σε Καταλαβαίνει

Καταλαβαίνει τον πόνο σου και ανάγκη σου για πραγματική θεραπεία. Την ολιστική σου φύση και σε βοηθά να αναδείξεις τις ανώτερες ποιότητές σου. Σε αποδέχεται για αυτό που πραγματικά είσαι.

Το Κλειδί είναι η Εμπιστοσύνη

Εμπιστεύεται την εσωτερική ποιότητα, τις δυνατότητες και αρετές σου, σε δέχεται ως δημιουργό της πραγματικότητάς σου και ως τον μοναδικό υπεύθυνο για την βελτίωσή της.

Προσανατολισμένος στη Δράση

Σε εμπνέει να κάνεις τα βήματα που οδηγούν σε ολοκληρωτικές, θετικές αλλαγές των συναισθημάτων σου, των πεποιθήσεων και της συμπεριφοράς σου. Δεν μένει στο πρόβλημα, δίνει πραγματικές, μόνιμες και ουσιαστικές λύσεις.

Οι Σύμβουλοι Expansion θα σε βοηθήσουν να χτίσεις τη ζωή που επιθυμείς

Τι Κάνουν

Ακούν, προτείνουν, σέβονται και ενδυναμώνουν.

Σε εκπαιδεύουν βιωματικά στη μέθοδο.

Σε βοηθούν να ενσωματώσεις τη μέθοδο στη ζωή σου.

Επαναφέρουν τη δύναμη της θεραπείας στα χέρια σου.

Τι Δεν Κάνουν

Δεν δημιουργούν σχέση εξάρτησης.

Δεν επεμβαίνουν.

Δεν κρίνουν.

Δεν κατευθύνουν και δεν διορθώνουν.

Μια Μέθοδος Φτιαγμένη για Εσένα

Υπάρχουν Σύμβουλοι κάθε θεραπευτικής κατεύθυνσης, έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη σου. Κάλεσε τώρα στο +30 210 9841088 για να σε ενημερώσουμε! Διάλεξε αυτόν που επιθυμείς πατώντας το όνομά του και ξεκίνα τώρα την μεταμόρφωσή σου.

Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι & Θεραπευτές