Δονητική Διεύρυνση

Η “Δονητική Διεύρυνση” αποτελεί την αιχμή της ενεργειακής θεραπευτικής πρακτικής. Πρόκειται για μία νέα καινοτομική ενεργειακή θεραπεία που ξεκλειδώνει και ενεργοποιεί την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μας, και μεταφέρει αυτοθεραπευτικές πληροφορίες στο σώμα.  Εναρμονίζει και ευθυγραμμίζει το συναισθηματικό, νοητικό, φυσικό και πνευματικό μας εαυτό. Οι θετικές επιδράσεις στη καθημερινότητα και στην ψυχολογία διαφαίνονται άμεσα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Η Δονητική Διεύρυνση έρχεται και εγκαθιδρύει μια νέα επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό, διευρύνοντας τα επίπεδα συνειδητότητας και βοηθώντας το υλικό σώμα να εναρμονιστεί με υψηλότερες συχνότητες. Καθαρίζει τα ενεργειακά κανάλια και επανασυνδέει τις χαλασμένες συνδέσεις. Μεταφέρει αυτοθεραπεύτικές πληροφορίες στο ίδιο το κύτταρο και στο DNA, από την πηγή της ενέργειας και το καθιστά ικανό να επαναπροσδιοριστεί σε μια νέα υγιής βάση.

Η εκμάθηση Δονητικής Διεύρυνσης περιλαμβάνει εκπαίδευση εννέα (9) ωρών και ένα πλάνο προγραμματισμένων θεραπευτικών εφαρμογών της τεχνικής, διάρκειας 21 ημερών. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες  εξοικειώνονται στη χρήση της ενεργειακής θεραπείας, της εναρμόνισης του σώματος με το πνεύμα και την διεύρυνση της συνειδητότητας του δέκτη στα ανώτατα επίπεδα. Το αποτέλεσμα; Ψυχολογική αποφόρτιση, σωματική ευεξία και υγεία και αποκατάσταση της αισιοδοξίας και της διάθεσης για ζωή.

Κύρια οφέλη της Δονητικής Διεύρυνσης:

Επεμβαίνει απ΄ευθείας στο πυρήνα της ύπαρξης, (και όχι στο ενεργειακό πεδίο του).

Βαθύτερη και ουσιαστικότερη θεραπεία.

Άμεση καθαρότητα σκέψης. Μείωση νοητικού “θορύβου”. 

Ένωση με τις πληροφορίες του Ανώτερου εαυτού και τον πνευματικό κόσμο.

Άμεση γείωση ενέργειας.

Άμεση αίσθηση αισιοδοξίας, ηρεμίας και χαλαρότητας.

Άμεση μείωση της συναισθηματικής και σωματικής έντασης.

Αποδέσμευση συναισθηματικού πόνου.

Συνδυάζεται άριστα με όλες τις θεραπευτικές τεχνικές και τις συμπληρώνει.

Ενημερωτικές Ομιλίες

Δίωρες ομιλίες με δωρεάν είσοδο με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για την Δονητική Διεύρυνση.

1η Νοεμβρίου • 18:30-21:30 • Δονητικές θεραπείες: Οι ενεργειακές θεραπείες του μέλλοντος

Εκπαίδευση

Δύο συναντήσεις, με θεωρία, Workshops και Q&As (ερωταπαντήσεις).

Ημερομηνίες Εκμάθηση Προσωπικής Εφαρμογής

25 Νοεμβρίου • 16:00-18:00 • Βιωματική Εκπαίδευση Προσωπικής Χρήσης Δονητικής Διεύρυνσης 

Κόστος: 30€/άτομο

Ημερομηνίες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

25 Νοεμβρίου • 18:00-21:00 • Ύλη: Εισαγωγή στην Δονητική Διεύρυνση. Ενεργοποίηση και πρακτική τεχνικών. Εποπτευόμενη Πρακτική.

26 Απριλίου • 10:00-15:30 • Ύλη: Workshop και νέες τεχνικές Ενεργειακής και Δονητικής Εναρμόνισης. Έναρξη Επαγγελματικής εποπτευόμενης πρακτικής διάρκειας 2 εβδομάδων 

Wrap Up: • Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης, παράδοση πρακτικής, Απονομή Αποδεικτικών.

Κόστος: 220€/άτομο

Απουσίες

Η δομή, το περιεχόμενο και η φιλοσοφία του προγράμματος δεν παρέχει τη δυνατότητα για απουσίες. Οι σπουδαστές που θα απουσιάσουν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να επαναλάβουν το πρόγραμμα από την αρχή.

Αποδεικτικό Παρακολούθησης

Στο τέλος της εκπαίδευσης παρέχετε ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Human Evolution Center.

Επόπτες και Σύμβουλοι

Κάθε σπουδαστής απολαμβάνει εκπαιδευτική υποστήριξη από δικό του προσωπικό Επόπτη. Ο Επόπτης είναι υπεύθυνος για την επίλυση των αποριών και την άμεση επικοινωνία για όλα τα ζητήματα- προβλήματα του σπουδαστή.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας αφήνοντας τα στοιχεία σας και ένας ειδικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας λύσει όποια απορία.